SOMETIMES IT FEELS STRANGE THAT I HAD A LIFE BEFORE THIS


Chaiselle Christmas Party

Nu är vi inne på sista veckan i Australien innan vi drar vidare mot NZ och sedan Thailand. Det kommer kännas så maffigt, men samtidigt konstigt att komma tillbaka till Brisbane- där allting började- den 8oktober 2011. Då trodde vi att vi skulle bo och jobba i Surfers Paradise i 6månader och knappt resa runt i Australien alls, för att istället åka till Vietnam och Fijii. Det blir aldrig som man tänkt sig här nere... och jag kunde aldrig föreställa mig att vi skulle få det så här bra.

Det är så galet att lämna Australien, efter att ha varit här sedan början av oktober. Snart är vi hemma, på ruta 1 igen, med Ensam Mamma söker, Kampenhof och Fjordfestival. Ibland känns det som vi inte har gjort något annat än Australien. Kommer vi komma tillbaka tro?

Fred&Kärlek
Agnes


Kommentarer
Postat av: Mamman

Hoppas verkligen att ni kommer tillbaka! Det är väldigt ensamt att vara mamma utan ett barn hemma (trots sambo!)Kampenhof ska byggas om och Fjrodfestivalen bli en familjefestival, så här händer stora grejer. Sommaren blir kanske inte heller som du tror nu...Kram från längtsamma Mamman

2012-03-26 @ 19:14:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0