CATCH THAT WAVE!

En av de sakerna vi sa att vi var tvungna att testa när vi kom ner var att surfa. Vart borde vara bättre att testa på de än i Surfers Paradise? Vi tyckte att valet var självklart! Så idag åkte vi på vår första surflektion. Hade en supertrevlig instruktör vid namn Patrik, som tydligen hade surfat i typ 30 år! Så tillsammans med honom och två italienska killar drog vi ner till vågorna. Å VILKA VÅGOR! Ca 1 - 1,5 m höga vågor, stark vind och ännu starkare stömmar mötte oss nere vid stranden. Kämpa är bara förnamnet för det vi fick göra och ett par kallsupar var en ren självklarhet. Tydligen hade det juh knappast varit "första-gången-väder" idag, vilket de valde att inte säga till oss förrän efter lektionen!

Hur som helst klarade vi oss tillslut upp på brädan och kunde till och med stå ett par meter. Inte illa för första gången! Så visst var det slitsamt men när man väl fångade den där vågen var de SÅÅÅÅ KUL!





Puss&Kram

Pernilla


Kommentarer
Postat av: Moster G

Verkar helt underbart - kraftig kontrast mot livet här hemma. Vaknade upp till en riktigt trååååkig grå höstdag. Utgår från att ni ger er på det igen och snart jobbar som instruktörer och tar över stranden och bygger hus med gästlägenheter och bjuder in familen och.... då kan jag komma och hälsa på. Kram

2011-10-18 @ 11:55:14
Postat av: mamsen

Hallå va proffsiga o SNYGGA ni ser ut.Pannkaksfrukostar o partylöiv har inte bitit på er ännu.Tycker att ni ser ut som ni gjorde hemma.Lampor o vim hos Hjördis ikväll.Saknar dej P men vill fortfarande inte att du ska komma hem ännu.

2011-10-18 @ 17:17:06
Postat av: Frida

ååå så jävla coolt tjejer, nu kan ni köpa coola surfkläder och vara coola surftjejer ;)<3

2011-10-19 @ 10:57:22
Postat av: Kusinen

åhh vad fräckt!! en sån sak jag oxå nån gång skulle vilja pröva på! men pörni, du kan väl ha lektioner för mig när du kommer hem? vi kan börja i börsås lite smått! ;) här är det inget surfväder nu direkt, frost ligger fint på mornarna och folk får skrapa rutorna på sina bilar.. inte jag dock, jag åker ju bara med! ;) saknar dig PB! <3

2011-10-20 @ 19:02:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0