HOLD ON!

Idag har vi varit på ännu en upptäcktsfär i Melbourne. Börjar redan hitta lite smått. De har en mat&vin festival i stan som håller på till slutet av mars så har varit nere vid floden och kollat på den. Det fanns även en båt som man kunde åka gratis ner för floden mellan olika marknader, lät jättebra tyckte vi och hoppade på.

Redan när vi kom til nästa stopp började båtens motor låta lite konstigt och helt plötsligt hoppade hela båten till. Kaptenen sa att de inte var någon fara och självklart så trodde vi honom.

Tills nästa stopp hade motorn börjat låta ännu mer och de hoppande rörelserna började bli en vana. Kaptenen gick bak och kollade och när han kom tillbaka lugnade han alla med att han hade löst problemet.

Tredje stoppet, jag sitter fridfullt och kollar på utsikten då jag hör kaptenens röst: HOLD ON!! och innan jag vet ordet av så kör hela båten in i den otroligt höga hamnkanten. Hela räcket över fören böjs som en vanlig liten ståltråd och pelare trycks upp ur sina fästen. 

Ja mamma, vi mår bra och ingen blev skadad. Kaptenen tog allt väldigt lugnt oc skämtade till och med om händelsen. Efteråt fick vi anropat en annan båt som fickk hjälpt oss lägga till. Vi är några av de sista att gå av och när har gått förbi kaptenen hör vi honom säga i bakgrunden: Det där var RIKTIGT läskigt, jag hade ingen kontroll över huvud taget!Tydligen hade hela motorn slutat fungera och kaptenen hade förlorat all kontroll över båten 10 meter innan vi skulle lägga till. Härlig snubbe..Andra båten som puttar oss in mot land

Puss&Kram

Pernilla


Kommentarer
Postat av: Mamman

Ojojoj, Kaptenen från costa concordia har visst kompisar!

2012-03-04 @ 13:01:07
Postat av: mamma D

Har du något speciellt förhållande till elementet vatten lilla hjärtat?

Glad att ni mår bra

2012-03-05 @ 18:14:47
Postat av: kusinen

Hahaha er kapten verkade ju ha steeenkoll! NOT!! Skönt att ni mår bra! Klart att Pernilla Brattberg ska vara med om nåt sånt! hahaha! Looove u!

2012-03-08 @ 13:37:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0