GREAT OCEAN ROAD

This is the sound of freedom

Rainforest

Making dreams come true

12 apostels

 

Jag vill nästan låta bilderna tala för sig själva. Vi hade en helt fantastiskt dag på Great Ocean Road vid Melbournes utkant. I gryningen ringde klockan och vi drack te någon timme senare bredvid vilda kängrurus någon stans i Victoria. Färden fortsatte med att mata papegojor och kolla på vilda koalor. Vi susade runt på de slingriga Great Ocean Road-vägarna till ljudet av riktig aussie-musik medan vår fett knowledgeable guide Craig lärde oss allt om allt ungefär.

 

När vi hade svalt vår souvlaki till lunch promenerade vi i en regnskog. No biggie. Efter en timmes slingrig körning kom vi fram till de 12 apostlarna, som Great Ocean Road är mest känt för, och jag fick uppfylla en av mina största drömmar- helikopter! Pulsen var på topp när vi hukade oss under rotorbladen för att sedan lyfta och flyga över havet. Obeskrivligt.

 

14 timmar senare, efter att ha sett den största fullmånen någonsin och promenerat på stränderna vid apostlarna, var vi tillbaka på vårt älskade hostel. 5 av 5 toasters.

 

Fred&Kärlek

Agnes

 


Kommentarer
Postat av: Mamman

Vad ni hittar på roliga saker!! Spännande helikokter!! Det är såå vackra bilder. Känns nästan som vi fick vara med på er lilla tur....Det här kommer ni aldrig att glömma! Tusen kramar

2012-03-10 @ 08:02:26
Postat av: Teta

LIVET Ä FETT IBLAND AGNES!!!!!

Love and peace =TetaLen

2012-03-10 @ 08:37:37
Postat av: mammaD

De e inte klokt va mycke ni pysslar me.

Vackra bilder ni visar,jag vill oxå åka där.Snyggt linne Pernilla

2012-03-10 @ 09:10:34
Postat av: Idis

Det ser helt osant sjukt ut! ååhhh vad jag vill vara där med er.

2012-03-10 @ 13:01:12
Postat av: Moster Ninsen o kusin Eva

Här sitter två gamla damer o är avis på er som får uppleva allt detta. Vackra bilder o roliga kommentarer. Middag hos mormor idag. Långpromenad med Teta till Smögen på em.

Lycka till med nästa etapp på resan. Välkommen till Södertörns Högskola önskar Eva.Kramar!!!!

2012-03-21 @ 10:29:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0