PUT THE VIRUS IN YOU

Nästa steg närmare resan sker idag. Jag ska ner till mammsen på sjukhuset, så hon kan spruta in lite Twinrix i armen på mig och så jag blir hepatit-fri och fin under de närmaste 10 åren. Hääärligt.Fred&Kärlek
Agnes

SPORTLIFE, SEX, SÖMN, RIS & NUDLAR

Jag njuter av mitt arbetslösa liv till fullo, dock kan bloggen bli lidande- då livet just nu mest består av att svettigt glassa runt på Sportlife, maratonglo Sex&TheCity och få min skönhetssömn till 12. Därför råder jag er att kolla längre bak i arkivet för att läsa om när jag och Pillis var slightly mer seriösa, mindre arbetslösa och mer inspirerade!
(ni kan också se vilken ryggsäck jag har köpt, läsa om hur Mark Levengood hade klarat sig på Fijii och mer livsviktig info)


-Eller så kan ni kolla in dessa fyra, fagra damer som just nu befinner sig i Vietnamns djupaste skogar. Ungefär.

http://riceandnudels.blogg.se/

 

 

Fred&Kärlek

Agnes


YOU CHOOSE.Puss&Kram


DAGENS ONÖDIGA OBESVARADE FAKTA

  • Snurrar vattnet åt andra hållet när man spolar?
  • Kallar australiensarna sin sommar för vinter?
  • Lanserar klädbutikerna sina kollektioner en säsong före eller efter oss andra?
  • Hur tråkigt på en skala 1 - 10 tror vi att Agnes har haft idag?/pernilla
Ja det finns många frågor kring landet Down under. Om cirka två veckor kan vi kanske servera svaren! Jag säger som Buzz: spääääänningeeen tääääätnar och ber att få avsluta jordens mest ointellektuella och ofilosofiska blogginlägg.


Fred&Kärlek
Agnes

WE USED TO BE THE LUMINARY ONESEfter mördarkvällen på Trägårn igår kan jag inte längta mer till take off. Dags att provpacka ryggan?
Dessutom susar rykten runt att Sveriges största DJ-export kommer down under. I'm outta words. Inga superlativ i världen hade kunnat beskriva den upplevelsen. Är det inte konstigt att man ska behöva åka till andra sidan jorden för att få se de svenska dj-jättarna?

På bilden ses för övrigt bloggerskornas första resa tillsammans. Yes, uppvikta jeans och tjocktröjor knytna runt midjan was the thing back then. Fräs.


Fred&Kärlek
Agnes

I AM FADING INTO DARKNESS WHILE I AM LAUGHING MY FUCKING ASS OFF!


bild:http://westlacnct.com/2011/03/21/tiesto-mark-knight-feat-dino-beautiful-world-original-club-mix/


Fjärde december kommer kungliga kungligheten Avicii och party rockers LMFAO till Brisbane! Benny Benassi, Armin van Buuren och Afrojack är gulliga att följa med dem! Dagens (århundradets?) tack går till Stereosonic.s artistbokare!
Everyday I'm shuff-shuffelin'! Whoop Whoop!


Fred&Kärlek
Agnes


GET RICH OR DIE TRYIN'Whoop Whoop! Nu har jag ett australiensisk bankkonto!

Fred&Kärlek
Agnes

3,2,1 - LETS GO!

3 weeks to go. Nu börjar allt gå väldigt fort. Den här veckan har innehållit en massa fika med vännerna, skratt och hejdå. Ju fler man säger hej då till desto mer börjar man sakta men säkert förstå att man faktiskt ska åka. Har också varit extremt nervös den här veckan, speciellt över flygresan, men skyller det på min enorma förkylning som jag haft. Men nu mår jag prima igen och nerverna är helt borta. Blir mer taggad för varje dag.

Nästa vecka är det CV skrivande som gäller! Det är nog den enda stora grejjen som är kvar att göra innan vi lyfter. Sedan finns det alltid lite småärenden att uträtta men måste säga att jag börjar känna mig grymt redo för att åka!

Men idag ska vi glömma alla måsten vad gäller resan. Ska vara en underbar dotter och hjälpa mamma med lite grejjer här hemma och ikväll är det utgång som gäller! Livet rullar på...

Puss&Kram
Pernilla


SWEDISH MASSAGE?

Mitt första svar på min australienska jobbannons. Nej tack Robb6333, jag avstår.
Kul.

Fred&Kärlek
Agnes

IS THAT SHEEP ENOUGH FÅR YOU?


bild: http://www.text.nu


NYA ZEELAND! Landet av får, Sagan om Ringen och växlande natur! Nu har vi bokat flygbiljetten dit och den 1april landar vi i Auckland. På bilden visas fåret "Shrek" som under sina levnadsår var något av en ikon för nya zeeländarna.

Fred&Kärlek
Agnes

EN MÅNAD


bild från: http://realities.blogg.se/category/linda.html


VUXENPOÄNG

Det är så mycket som ska ordnas! Säga upp abonnemang, ordna försäkringar, skaffa bankintyg, vaccinationer och skriva cv. Puh! Idag har jag fått feta vuxenpoäng genom att skaffa ett ICA-kort och ett kreditkort- jag tycks också ringa ner min bank. Nu vill jag stå redo på Landvetter och ha allting fixat! Den kokosdoftande Hawaiian Tropic-flaskan står brevid mig och Bondi Beach Resue går på tv. Kan vi inte åka snart, Pernilla?

Fred&Kärlek- och längtan
Agnes

SWIM GOODNu har min lilla resedagbok kommit! För 41 ynka kronor fick jag den här roliga, extremt användbara bok som jag och Pillis kan använda på våra kommande äventyr! I boken finns t.ex. en "mina vänner"-sektion på engelska, massa onödig fakta om världen, bilder som kan pekas på då man inte kan göra sig förstådd på annat sätt, färdigskrivna vykort och fraser som "Min svävare är full med ål" översatt till olika språk. Genialt!

Fred&Kärlek
Agnes

MEET MS. FRED O KÄRLEK
 

PERSONLIG ÄGODEL: PLATTÅNGEN!
MÖRKT ELLER LJUST: MÖRKT!!!!!!
BÄSTA SOM KAN HÄNDA UNDER RESAN: ATT LIL WAYNE KOMMER O SPELAR (FUNDERAR LITE) NÄÄ OKEJ DE VA VÄL LITE YTLIGT. FÅ GÅ PÅ STRANDEN, KÄNNA SANDEN MELLAN TÅRNA O ANDAS
VÄRSTA SOM KAN HÄNDA: BRYTA BENET
HEMSK OVANA: SMSAR ALLA OM ALLT
LIL WAYNE ELLER KAPTEN RÖD: LIL WAYNE, SOLKLART!
KOMMER SAKNA MEST: TRÄNING
AVLIDER UTAN: MÜSLI
SOFFA ELLER PROMENAD: PROMENAD

Va bra, då går vi!

Puss&Kram
Pernilla

 


MEET PERNILLA (PILLIS)


 

DIN VIKTIGASTE PRYL I RYGGSÄCKEN: DATORN

BRÖST ELLER RUMPA: BOOBS

KOMMER SAKNA MEST: MIN SÄNG

BÄSTA SOM KAN HÄNDA I AUSSIE: KLURIGT (PAUS OCH PERNILLA BLIR FILOSOFISK)

OM DITT BAGAGE KOMMER BORT: TAR AGNES KLÄDER

SAK DU INTE KAN VARA UTAN: AGNES (HIHIHI)

BÄSTA LÅTEN ATT DANSA TILL: TITANIUM - GUETTA

STÖRSTA RÄDSLAN INFÖR RESAN: ATT PENGARNA SINAR

KELLY CLARKSON ELLER LIL WAYNE: LIL WAYNE


Fred&Kärlek

Agnes


GOOD MORNING SUNSHINES!Finns det något bättre sätt att vakna på morgonen, efter en lååång sovmorgon, o se att man fått sms - "du har ett paket att hämta hos posten"?? KNAPPAST! Med viss misstanke om vad paketet kunde innehålla slängde jag på mig kläderna och promenerade i rask takt bort till posten. Självklart var det min nya kamera och mini-PC som väntade! Så nu sitter jag här hemma i soffan, med morgonkoppen i högsta hugg, och leker med mina nya leksaker. KUUUUL! Agnes kommer över... NU!? Opps, kanske ska börja göra mig iordning då.. Idag är det till att skriva CV som gäller. Ska även försöka få flygbiljetten till Nya-Zeeland bokad :D massa andra småärenden som ska göras idag oxå så får nog sätta fart nu. See ya later!

Puss&Kram
Pernilla

RSS 2.0