TYCKTE VÄL ATT HON VAR LITE KONSTIG...

När man är ute och reser så länge som vi är så är det alltid bra att ha en budget att gå efter. Jag och Agnes är myc´ket medvetna om vår och försöker alltid spara in nån dollar här och där genom att köpa lite billigare märken på t.ex. mat.

Alltihop började förra veckan när Agnes fick världens craving efter dadlar när vi var och handlade. Torkad frukt är oftast ganska dyrt här nere så trodde knappast att vi skulle hitta några. Men av en händelse ittade vi en kilo påse med dadlar för ca 14 kr (affärens egna märke). De var svingoda och Agnes åt upp dom inom dagar och var snart nere och köpte en ny påse som hon åt med glädje.

I måndags när vi skulle gå och handla mat för veckan fick Agnes ännu ett craving efter dadlar och gick för att hämta en påse. Till hennes besvikelse var hyllan tom och det står en skylt; "Do not refill this product". Det är inte ofta man ser Agnes riktigt ledsen men det här var definitivt en av de gångerna. Hon går till butiksbiträdet för att fråga varför de inte skulle fylla på med hennes älskade dadlar. Till svar får hon; "They found a significant amount of chemicals in the product and we are not allowed to sell them anymore."

Ajjemän, samma dadlar som Agnes mölat 2kg av den senaste veckan..
Puss&Kram

En orolig sambo...
 


Kommentarer
Postat av: Mamman

Oj! Pernilla du får kolla henne xtra framöver.... Hon har ju redan utstrålning så hur blir det nu? Annars går ju lågt pris ofta hand i hand med dålig kvalitet.....mammorna får skicka pengar om de tar slut. Ni måste unna er bra mat!

2011-12-23 @ 09:52:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0